Tervetuloa slaavilaisista kielistä ja kansoista -kurssille!

Slovakki vai tšekki? Venäjä vai valkovenäjä? Serbia vai Kroatia? Kurssi XSLX001 alkaa keskiviikkona 12.1.2022 klo 14-16; O 103/104.

Kurssilla tutustut slaavilaisiin kieliin ja kansoihin sekä slaavilaisten kansojen historiaan ja kulttuuriin slaavilaisten kielten puhujien näkökulmasta.

Kurssin käytyäsi

• kykenet tunnistamaan slaavilaisia lähisukukieliä yhdistävät ja erottavat piirteet
  • tunnet myös kunkin kielen sekä maan / kansan historiaa ja kulttuuria
  • osaat tunnistaa ja erottaa eri slaavilaisia kieliä sekä tuntea yksittäisten slaavilaisten kansojen historiaa pääpiirteittäin.

Kurssista hyötyvät erityisesti kielten opiskelijat, mutta myös historian, etnologian sekä yhteiskuntatieteiden opiskelijat, jotka aikovat syventää Keski- tai Kaakkois-Euroopan asiantuntemusta omalla alallaan.

Opiskelutapa: Luennot ja harjoitukset.

Arviointi: 0-5, 3-4 op

Suoritustapa: Luentopäiväkirja, jossa on hyödynnetty oheiskirjallisuutta.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätietoja: