Movin Hyvikset kuuntelevat ja keskustelevat

Keskustelutuen tarvetta? Opiskeluhuolia? Hyvikset Ulla, Veera ja Maija.jpg

  • Pelottaako kielten opintojaksoille meneminen?
  • Ahdistaako esitelmän pitäminen tai kirjoittaminen?      
  • Rajoittaako jännittäminen elämää?

Movissa työskentelee kolme Hyvistä eli opiskelijoiden hyvinvointineuvojaa. Hyvis on henkilö, jonka kanssa voit luottamuksellisesti keskustella opiskeluun tai muuhun elämäntilanteeseesi liittyvistä asioista. Hyvis ei ole terapeutti vaan helposti lähestyttävä opiskelijoiden tukihenkilö. Meitä Movin Hyviksiä voit lähestyä erityisesti viestintä- ja kieliopintoihin liittyvissä asioissa.

Yliopistolla on paljon erilaisia tukipalveluita opiskelijoiden hyvinvoinnin tukemiseen ja mahdollisten eri ongelmatilanteiden ratkaisemiseen. Usein kuitenkin kuulee opiskelijoilta, ettei näistä tukipalveluista oikein tiedetä tai niihin on jonoa. Hyviksen kanssa voit ensin keskustella tilanteestasi ja siitä, miten kannattaisi edetä ja mikä olisi oikea taho, jonka puoleen tarvittaessa kääntyä. Tärkeintä on, että otat rohkeasti yhteyttä Hyvikseen, jos vähänkin joku asia mietityttää. Ei anneta asioiden paisua liian suuriksi vaan pyritään ratkaisemaan tilanteet hyvissä ajoin.

Viestittele hyvis-movi@jyu.fi ja sovi tapaaminen. Kerro viestissäsi lyhyesti, mistä haluat keskustella, niin osaamme valmistautua sopivasti. Vastaamme sähköposteihin arkipäivisin mahdollisimman pian. 

Toivomme Hyvis-logoSinulle hyvää ja antoisaa opiskeluaikaa Jyväskylän yliopistossa!

Ulla Bergroth-Koskinen, Veera Saksala ja Maija Gerlander, Movin Hyvikset 

Näistä linkeistä voi olla apua ja iloa:

 

  student life logo.jpeg                 Opiskelijan kompassi -logo                 ESTEETON sininen kuvituskuva.png