Arabia

Kuva: Aran Mtnez

 

Arabia eri variantteineen on maailman eniten puhuttuja kieliä. Suomessa arabiasta on tullut kolmanneksi puhutuin vieras äidinkieli, joten yhä useampi suomalainen hyötyisi sen osaamisesta työssään ja arkielämässään. Arabian kielen taito on avain arabikulttuurin parempaan ymmärtämiseen ja valtti etenkin kaupan, matkailun ja koulutuksen aloilla.

Arabian kielen opinnot

Movissa voit opiskella arabiaa alkeista lähtien. Opintojaksoilla opetetaan puhekielistä arabiaa, ja kirjakielistä arabiaa käytetään lähinnä kirjoittamisen opiskelussa. Harjoittelet arabian kielen aakkosten lukemista ja kirjoittamista, opit ymmärtämään ja käymään yksinkertaisia keskusteluja ja saat valmiuksia selviytyä arkisista asiointitilanteista.

Opintojaksot antavat myös perustietoa arabikulttuurista ja sen vaikutuksista kielenkäyttöön laajalla arabimaailman alueella. Samalla tutustut arabian kielen erilaisiin kirjoitettuihin ja puhuttuihin muotoihin. 

Ilmoittaudu opintojaksoille SISUssa

Työmarkkinoilla monipuolinen kielitaito sekä kulttuurienvälinen osaaminen ja monipuoliset viestintätaidot ovat kilpailuvaltti. Lue lisää mahdollisuuksista kehittää monikielistä kulttuurienvälistä osaamistasi

Yhteystiedot

Arabian opiskeluun liittyvät kysymykset:        movi@jyu.fi