Italia

Kuva: Stevan Aksentijevic


Italian kielen ja kulttuurin opinnot

Movi tarjoaa italian kielessä alkeis- ja jatkokursseja (Italia 14, yhteensä 16 op). Kurssien taitotaso vastaa yleiseurooppalaisen viitekehyksen mukaisia tasoja A1A2. Opetuskielenä käytetään aluksi suomea ja kielitaidon lisääntyessä italiaa.Kursseilla opit peruskielitaidon ja tutustut italialaiseen kulttuuriin ja elämään.

Kurssit antavat hyvän pohjan jatkaa italian  kielen opiskelua tai lähteä vaihtoon Italiaan. Vaihtoa suunnitteleville italian kielen opinnot ovat erittäin tarpeellisia, sillä opetus kohdemaassa on tavallisesti italiaksi.

 

Italian kielen taito avaa ikkunan länsimaiseen kulttuuriperintöön ja mahdollistaa asioimisen italialaisten kanssa muun muassa kulttuurin ja kaupan alalla. Työelämässä vaaditaan yhä monipuolisempaa kielitaitoa - italian taito voikin olla tulevaisuudessa sinun valttikorttisi.

Ilmoittaudu opintojaksoille SISUssa.

Vaihtoon?

Jyväskylän yliopistolla on vaihtopaikkoja monissa erinomaisissa italialaisissa yliopistoissa. Vaikka osassa vaihtokohteista voi opiskella myös englanniksi, kannattaa vaihtoon käytettävä aika maksimoida: opiskelemalla italiaksi otat vaihtokohteesta kaiken hyödyn ja huvin irti ja valmistuttuasi olet valmiimpi monikieliseen ja -kulttuuriseen työelämään. Lue lisää opiskelijavaihdosta.