Saksa

Universität WienSaksan kielen ja kulttuurin opinnot

Saksa on Euroopan puhutuin äidinkieli. Saksan kielen taito avaa uusia näköaloja eurooppalaiseen kulttuuriin ja tieteeseen sekä mahdollistaa yhteydet Euroopan suurimpaan kansantalouteen - ja Suomen tärkeimpään kauppakumppaniin. 

Movissa saksaa voit opiskella aina alkeista akateemiselle tasolle asti. Voit valita opintojaksoja joustavasti tasosi, kiinnostuksesi ja tavoitteesi mukaan. Saksan opintojaksoilta saat tukea myös, jos suunnittelet vaihtojaksoa saksankielisessä maassa. 

Kielitaidon eri osa-alueiden lisäksi kaikilla opintojaksoilla ovat läsnä myös maantuntemus, kulttuuri ja yhteiskunnalliset ilmiöt. Movi tarjoaa vuosittain noin 20 saksan opintojaksoa, mukaan lukien opintomatkan ja työharjoittelun saksankielisessä maassa. Lisäksi voit suorittaa Saksan kieli ja saksankielisen alueen tuntemus -opintokokonaisuuden. 

 

 

Me kaikki tunnemme kielitaidon merkityksen globaalistuneessa maailmassa – monikielisyys avaa ovia. Ovia omassa ajattelussa sekä ovia muita kieliä puhuvien ihmisten luo, heidän talouselämäänsä, oppilaitoksiinsa ja kulttuuriinsa.

(Dorothee Janetzke-Wenzel, Saksan liittotasavallan ent. suurlähettiläs)

 

Ilmoittaudu opintojaksoille SISUssa.
Katso myös saksan opintopolku.Yhteystiedot