Valmentavat opintojaksot

Opintojaksoja vauhdittamaan opintojasi

Monikielisen akateemisen viestinnän keskus tarjoaa tukea ja apua opintojen vauhdittamiseen esimerkiksi kirjoittamisen ja esiintymisvarmuuden opintojaksoilla sekä vieraiden kielten valmentavilla opintojaksoilla. Movista saat myös opintoneuvontaa ja ohjausta (movi@jyu.fi) sinulle sopivien opintojaksojen valinnassa. Neuvoja ja ohjausta antavat myös Movin omat hyvinvointineuvojat

Ilmoittaudu opintojaksoille SISUssa
Tututustu myös Akateemiset opiskelutaidot -sivustoomme.

Englannin valmentavat opintojaksot Englannin kielen valmentavilla opintojaksoilla voit keskittyä lukemiseen, sanastoon, kirjoittamiseen tai ääntämiseen. The course Activate Your English provides you with opportunities to revise, restore and improve those English skills that have deteriorated through lack of use, opportunity or courage.
Apua kirjoittamiseen Kaipaatko apua kirjoittamiseen? Tukea kirjoittamiseen -opintojaksolla opit tunnistamaan omia vahvuuksiasi ja kehittämiskohteitasi kirjoittajana. Etsimme yhdessä ratkaisuja ja hyviä työtapoja kirjoittamisen haasteista selviytymiseen. Omien tekstien ohjausryhmässä pääset näyttämään tekstejäsi muille opiskelijoille ja saat vertaispalautetta ja arvokkaita vinkkejä tekstiesi työstämiseen.
Gradua vaille valmis? Gradunteko on monivaiheinen prosessi, johon liittyy monenlaisia kirjoittamisen haasteita. Sinun ei kuitenkaan tarvitse selviytyä niistä yksin vaan voit osallistua yhteen tai useampaan graduprosessin eri vaiheiseen tarkoitettuun gradupajaan.


Yhteystiedot

Kysy lisää opintoja vauhdittavista opinnoista 
Movin hyviksiltä
hyvis-movi@jyu.fi tai opintoneuvonnasta movi@jyu.fi.