Valmentavat opintojaksot

Opintoja vauhdittavat opintojaksot

Monikielisen akateemisen viestinnän keskus tarjoaa tukea ja apua opintojen vauhdittamiseen esimerkiksi kirjoittamisen ja esiintymisvarmuuden opintojaksoilla sekä vieraiden kielten valmennuskursseilla. Movista saat myös opintoneuvontaa ja ohjausta (movi@jyu.fi) sinulle sopivien opintojaksojen valinnassa. Neuvoja ja ohjausta antavat myös Movin omat hyvinvointineuvojat

Ilmoittaudu opintojaksoille SISUssa

Lisää esiintymisvarmuutta

Arveluttaako esiintyminen tai ruotsin tai englannin puhuminen vaikka osaatkin kieltä? Esiintymisvarmuuden opinnoissa saat positiivisia esiintymiskokemuksia, tukea antavaa ohjausta ja vertaispalautetta. 

Tukea ruotsin opiskeluun

Toisten vieraiden kielten valmennuskursseilla pääset kertaamaan kerran opittuja, mutta jo unohtuneita taitoja. Nämä opintojaksot myös valmentavat yliopisto-opintoihin kyseisillä kielillä. 

Activate Your English

The course Activate Your English provides you with opportunities to revise, restore and improve those English skills that have deteriorated through lack of use, opportunity or courage. 

Englantia omin päin?
Apua kirjoittamiseen

Kaipaatko apua kirjoittamiseen? Tukea kirjoittamiseen -opintojaksolla opit tunnistamaan omia vahvuuksiasi ja kehittämiskohteitasi kirjoittajana. Etsimme yhdessä ratkaisuja ja hyviä työtapoja kirjoittamisen haasteista selviytymiseen. Omien tekstien ohjausryhmässä pääset näyttämään tekstejäsi muille opiskelijoille ja saat vertaispalautetta ja arvokkaita vinkkejä tekstiesi työstämiseen.

Gradua vaille valmis?

Gradunteko on monivaiheinen prosessi, johon liittyy monenlaisia kirjoittamisen haasteita. Sinun ei kuitenkaan tarvitse selviytyä niistä yksin vaan voit osallistua yhteen tai useampaan graduprosessin eri vaiheiseen tarkoitettuun gradupajaan. 

Yhteystiedot

Kysy lisää opintoja vauhdittavista opinnoista 
Movin hyviksiltä hyvis-movi@jyu.fi tai opintoneuvonnasta movi@jyu.fi.