Valmentavat kurssit

Opintoja vauhdittavat kurssit

Monikielisen akateemisen viestinnän keskus tarjoaa tukea ja apua opintojen vauhdittamiseen esimerkiksi kirjoittamisen ja esiintymisvarmuuden kursseilla. Movi saat opintoneuvontaa ja ohjausta (movi@jyu.fi) sinulle sopivien kurssien valinnassa. Neuvoja ja ohjausta antavat myös Movin omat hyvinvointineuvojat

Ilmoittaudu kursseille SISUssa

Lisää esiintymisvarmuutta

Arveluttaako esiintyminen tai ruotsin tai englannin puhuminen vaikka osaatkin kieltä? Esiintymisvarmuuden kursseilla saat positiivisia esiintymiskokemuksia, tukea antavaa ohjausta ja vertaispalautetta. 

Gradua vaille valmis?

Gradunteko on monivaiheinen prosessi, johon liittyy monenlaisia kirjoittamisen haasteita. Sinun ei kuitenkaan tarvitse selviytyä niistä yksin vaan voit osallistua yhteen tai useampaan graduprosessin eri vaiheiseen tarkoitettuun gradupajaan. 

Apua kirjoittamiseen

Kaipaatko apua kirjoittamiseen? Tukea kirjoittamiseen -kurssilla opit tunnistamaan omia vahvuuksiasi ja kehittämiskohteitasi kirjoittajana. Etsimme yhdessä ratkaisuja ja hyviä työtapoja kirjoittamisen haasteista selviytymiseen. Seuraavilla kursseilla pääset näyttämään tekstejäsi muille opiskelijoille ja saat vertaispalautetta ja arvokkaita vinkkejä tekstiesi työstämiseen.

Activate Your English

The course Activate Your English provides you with opportunities to revise, restore and improve those English skills that have deteriorated through lack of use, opportunity or courage. 

Englantia omin päin?
Yhteystiedot

Kysy lisää opintoja vauhdittavista kursseista 
Movin hyviksiltä hyvis-movi@jyu.fi tai opintoneuvonnasta movi@jyu.fi).