Tervetuloa Moviin!

johtaja Peppi Taalas

Monikielisen akateemisen viestinnän keskuksen johtaja Peppi Taalas toivottaa sinut tervetulleeksi opiskelemaan Movissa. Ole JYUnique ja erotu kielitaidollasi! 

Monikielisen akateemisen viestinnän keskus kehittää ja toteuttaa yliopiston johtosääntöön perustuen opetusta yliopiston perus- ja väitöskirjatutkijoille sekä henkilökunnalle. Movin tavoitteena on, että jokainen yliopistolainen saa tarvitsemansa monikieliset akateemisen viestinnän taidot, jotta hän pystyy sekä opiskellessaan että valmistuttuaan viestimään asiantuntevasti kaikilla tarvitsemillaan kielillä. 

Movissa voi syventää kielen osaamista tai aloittaa uuden kielen opiskelun. Opintotarjonnassa on myös paljon tieteellistä viestintää, monikielisyyttä ja kansainvälistymistä tukevia opintojaksoja. Movi tarjoaa myös tietoa ja tukea akateemisten opiskelutaitojen kehittämiseen

Movi esittäytyy lyhyellä videolla. Mitä Movissa tehdään ja mitä toiminnalla tavoitellaan? Kesto 1:30.

Kansikuva Movin esitteestä 

Avaa Movin yleisesite ja lue, minkälaista opetusta Movi tarjoaa ja mitä muuta Movissa tehdään. 

 Meillä Movissa on vahva yhdessä tekemisen kulttuuri, ja yksi osoitus siitä on kielikeskuksen (nykyisin "Movi") 40-vuotissyntymäpäivän kunniaksi vuonna 2017 yhdessä tehty juhlajulkaisu 40 näkymää kielikeskukseen. Tutustu julkaisuun ja näet, mitä kaikkea olemme 40 vuoden aikana tehneet. Kielikeskuksesta tuli Monikielisen akateemisen viestinnän keskus 1.6.2019. 

 

 

kansikuva 40 näkymää kielikeskukseen