Slovakki alkaa taas!

Kaipaatko opiskeluun vaihtelua? Haluatko oppia jotain, mitä voi opiskella vain ja ainoastaan Jyväskylän yliopistossa? Miltä tuntuisi oppia kieli, jonka vain harvat osaavat, mutta joka on portti uusiin mahdollisuuksiin? Valitse slovakki, slaavilaisten kielten lingua francaa!

Jyväskylän yliopisto on Pohjoismaiden ainoa yliopisto, jossa voi opiskella slovakin kieltä ja kulttuuria. Slovakin kielen taitaminen on siis mukava lisä ansioluettelossa ja tarjoaa siten mahdollisuuden erottua positiivisesti työmarkkinoilla. Slovakin opiskelu on helppoa ja tehokasta: tarjolla on niin slovakin alkeis- kuin jatkokurssikin.

Slovakin opiskelu Suomessa tarjoaa kieliopintoja mukavassa ja tiiviissä oppimisyhteisössä. Se tuo opiskeluelämään uusia ystäviä, kansainvälisiä kokemuksia, sekä runsaasti slaavilaista kulttuuria. Pienen kielen opiskelu avaa uusia kontakteja tehokkaasti. Jos osaat slovakkia, ymmärrät tšekkiä ja vähän muitakin slaavilaisia kieliä.

Slovakin kielen opiskelun tarkoituksena on antaa opiskelijoille hyvä suullinen ja kirjallinen kielitaito sekä perehdyttää heidät Slovakian kirjallisuuteen, historiaan ja kulttuuriin. Tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiuksia kommunikoida suullisesti ja kirjallisesti työelämän vaatimissa kielenkäyttötilanteissa ja kansainvälisissä tehtävissä sekä perehdyttää heidät Slovakian yhteiskuntaan ja kulttuuriin.

Lue slovakin kielen opinnoista lisää Movin sivuilta.

Uusi slovakin alkeiskurssi XSL0005 Slovakki 1 4-5 op, alkaa maanantaina 21.9. klo 12.
Tunnit pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin 21.9. - 25.11. klo 12-14.
Opetusta tarjotaan sekä kontakti-opetuksena että etänä ZOOMin kautta.
Opetuksen muodosta päätetään ensimmäisessä tapaamisessa maanantaina 21.9.

Lisätietoja: Anna Kyppö, anna.kyppo@jyu.fi

Muistathan seurata Movia Instagramissa @jyu_movi