Mukaan yliopiston koiratoimintaan?

Knowhau-Movi-logo
Onko sinulla koira, jonka haluaisit mukaan kampuskoiraksi edistämään opiskelijoiden hyvinvointia? Kennelliiton soveltuvuusarvioidut luku- ja kaverikoirat tapaavat opiskelijoita opiskeluun liittyvissä tilanteissa, viestintä- ja kieliopintojen sekä muiden opiskelijoille suunnattujen tapahtumien yhteydessä Mattilanniemessä ja Seminaarinmäellä.  

Sopiiko koirasi luku- tai kaverikoiraksi?

Luku- ja kaverikoirat ovat tavallisia aikuisia kotikoiria, joille on kertynyt elämänkokemusta erilaisista ihmisistä, paikoista, hajuista ja tilanteista. Koiran tulee olla terve, vähintään 2-vuotias ja luonteeltaan ihmisystävällinen. Koiralta edellytetään luottavaista suhdetta omistajaansa sekä kykyä työskennellä toisten koirien läheisyydessä. Koiran tulee olla Kennelliiton koirarekisterissä tai FIX-rekisterissä tunnistusmerkittyinä. 

Koiranohjaajan on puolestaan tärkeää tuntea koiransa erittäin hyvin ja osata ennakoida sen käytöstä. Huomaathan, että luku- ja kaverikoiratoiminta vaatii sitoutumista. Yliopistollakin toimivan koiranohjaajan tulee olla Kennelliiton jäsen, https://www.kennelliitto.fi

lmoittaudu

http://r.jyu.fi/zAw ja olet listoilla heti seuraavaan yliopiston henkilökuntaa varten järjestettävään arviointi- ja koulutustilaisuuteen.

Lisätietoja: Peppi Taalas, peppi.taalas@jyu.fi