Tervehdys Movin Hyviksiltä!

Onko sinulla keskustelutuen tarvetta? Opiskeluhuolia?

Movin Hyvikset

  • Mietityttävätkö viestintä- ja kieliopintojen opintojaksoihin liittyvät asiat?
  • Pelottaako kielten opintojaksoille meneminen?
  • Jännittääkö puhe-esitys lähi- tai etäopetuksessa?
  • Ahdistaako kirjoittaminen tai osallistuminen keskusteluun verkossa tai kasvokkain?
  • Rajoittaako jännittäminen elämää?

Movissa työskentelee kolme Hyvistä eli opiskelijoiden hyvinvointineuvojaa. Hyvis on henkilö, jonka kanssa voit luottamuksellisesti keskustella opiskeluun tai muuhun elämäntilanteeseesi liittyvistä asioista. Hyvis ei ole terapeutti vaan helposti lähestyttävä opiskelijoiden tukihenkilö. Meitä Movin Hyviksiä voit lähestyä erityisesti viestintä- ja kieliopintoihin liittyvissä asioissa.

Yliopistolla on paljon erilaisia tukipalveluita opiskelijoiden hyvinvoinnin tukemiseen ja mahdollisten eri ongelmatilanteiden ratkaisemiseen. Hyviksen kanssa voit ensin keskustella tilanteestasi ja siitä, miten kannattaisi edetä ja mikä olisi oikea taho, jonka puoleen tarvittaessa kääntyä. Tärkeintä on, että otat rohkeasti yhteyttä Hyvikseen, jos vähänkin joku asia mietityttää. Ei anneta asioiden paisua liian suuriksi vaan pyritään ratkaisemaan tilanteet hyvissä ajoin.

Viestittele hyvis-movi@jyu.fi, niin sovitaan yhteinen tapaamisaika. Kerro viestissäsi lyhyesti, mistä haluat keskustella, niin osaamme valmistautua sopivasti. Vastaamme sähköposteihin arkipäivisin mahdollisimman pian. Voimme jutella esimerkiksi Hyvis-logoZoomissa, puhelimitse tai sopia kasvokkaistapaamisen.

Toivomme Sinulle hyvää ja antoisaa opiskeluaikaa Jyväskylän yliopistossa!
Ulla Bergroth-Koskinen, Maija Gerlander ja Veera Saksala, Movin Hyvikset


Näistä linkeistä voi olla apua ja iloa:

 

<< Takaisin Saavutettava Movi -etusivulle                                                                                         Kysy lisää: movi@jyu.fi

 

  Student Life logo                 Opiskelijan kompassi -logo                 Saavutettava sininen kuvituskuva.png