Espanja

Kuva: Minna Sorri

Espanjan kielen ja kulttuurin opinnot

Monikielisen akateemisen viestinnän keskus tarjoaa espanjan opintojaksoja, joilla voit oppia kieltä ja tutustua Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kulttuureihin.

Voit opiskella espanjaa alkeista lähtien. Alkeiskursseilla opitaan kielen perustaidot ja selviytyminen espanjan kielellä elämän arkitilanteissa. Jo hankittuja espanjan kielen taitoja pääsee hiomaan akateemisen perustason kursseilla.

Latinalaisen Amerikan historiasta, politiikasta, yhteiskunnasta, taloudesta, mediasta ja kirjallisuudesta kiinnostuneille löytyy myös omat kurssinsa.  

Ilmoittaudu kursseille SISUssa

Katso myös espanjan opintopolku.

Opittuasi espanjaa sinulla on mahdollisuus kommunikoida yli 500 miljoonan ihmisen kanssa. Espanja on maailman kolmanneksi puhutuin kieli ja virallinen kieli 21 maassa. Se on myös yksi EU:n virallisista kielistä ja sitä käytetään laajalti esimerkiksi liikemaailmassa.

Työmarkkinoilla monipuolinen kielitaito sekä kulttuurienvälinen osaaminen ja monipuoliset viestintätaidot ovat kilpailuvaltti. Lue lisää mahdollisuuksista kehittää monikielistä kulttuurienvälistä osaamistasi

Yhteystiedot
  • Espanjan opiskeluun liittyvät kysymykset: yliopistonopettaja Miguel Ángel López, miguel.lopez@jyu.fi
  • Muut opintoihin liittyvät kysymykset: movi@jyu.fi