Espanja

Kuva: Camilo Botia, University of La Sabana


Espanjan kielen ja kulttuurin opinnot

Monikielisen akateemisen viestinnän keskus tarjoaa espanjan opintojaksoja, joilla voit oppia kieltä ja tutustua Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kulttuureihin.

Voit opiskella espanjaa alkeista lähtien. Alkeistason opintojaksoilla opitaan kielen perustaitoja ja selviytymistä espanjan kielellä elämän arkitilanteissa. Jo hankittuja espanjan kielen taitoja pääsee hiomaan akateemisen perustason opintojaksolla.

Latinalaisen Amerikan historiasta, politiikasta, yhteiskunnasta, taloudesta, mediasta ja kirjallisuudesta kiinnostuneille löytyy myös omat opintojaksonsa. 

 

Opittuasi espanjaa sinulla on mahdollisuus kommunikoida yli 500 miljoonan ihmisen kanssa. Espanja on esimerkiksi myös yksi EU:n virallisista kielistä ja sitä käytetään laajalti muun muassa liikemaailmassa.

Ilmoittaudu opintojaksoille SISUssa.
Katso myös espanjan opintopolku.

Valitsin espanjan kursseja osaksi opintojani, koska olen aina ollut kiinnostunut espanjan kielestä ja kulttuurista. Lisäksi ajattelin, että tulevaisuudessa voisin tehdä tutkimusta Etelä- tai Keski-Amerikan sademetsässä espanjakielisellä alueella. [---] Opintojaksoilla opin arvostamaan espanjan kielen monimuotoisuutta. 
- Jenni, biologian opiskelijaYhteystiedot

  • Espanjan opiskeluun liittyvät kysymykset: yliopistonopettaja Miguel Ángel López, miguel.lopez@jyu.fi
  • Muut opintoihin liittyvät kysymykset: movi@jyu.fi